888 Review

Cerita Hantu : Makcik Dobi

Penulis : Fatin Farhanah Masa : 8:04 PM Comments : 5 Labels :




Hmmm ... dah lama kan tak story mory citer-citer hantu ni. Malam ni rasa nak share pula. Tapi share cerita orang lain jela. Titew takde idea la wak nak citer citer antu malam ni. Titew cuma ada idea nak share cerita orang lain je. Tapi citer ni sumpah meremang wehhh~. Selamat menegakkan bulu roma masing-masing. Hehehee~
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-

Ok, klik link ni kalau nak baca. Sekian wassalam :)

5 comments:

  1. Alahaii malam2 citer anto.. teringat plak zaman duk hostel dulu.. bila malam je berkumpul ramai2, tutup lampu then sorang persorng citer anto.. hahaa..

    ReplyDelete
  2. Sy mmg suka citer cm ni...walaupun penakut

    ReplyDelete
  3. Lawaklah, ada hantu yang rajin tolong cucikan baju orang~ :p

    ReplyDelete
  4. semangat nak bace.. tak de plak cite nye.. :(

    ReplyDelete