888 Review

Cabaran 30 Hari | Hari 12 : 5 wishlist aku.

Penulis : Fatin Farhanah Masa : 1:28 AM Comments : 7 Labels :

5 wishlist aku

1. Aku nak jadi novelis. Langkah pertama adalah dengan menceceh dekat sini.

2. Aku nak dapatkan 4 flat untuk tahun terakhir aku belajar ni.

3. Aku nak sambung master dalam bidang yang aku belajar sekarang ni. International business. Hopefully tercapailah untuk jadi lecturer. Beli umah besar. Kereta besar. Bawa abah ibu pergi haji. Amin.

4. Aku nak mak aku yang carikan jodoh untuk aku sebab aku tak kuasa nak cari calon suami untuk diri sendiri. Harap mak aku mengerti hasrat hati aku ni. Dan kepada kawan-kawan ... terima kasih la kerana sudi nak jadi match maker. Kalau mak saya takde calon untuk saya, saya akan pertimbangkan calon-calon suggestion awak semua ya :)



5. Aku harap dapat tambah lagi 5 wishlist lain. Dah macam dalam cerita Aladdin la pula aku ni. Kartun sungguh wishlistnya pun~~ Agagaga.

7 comments:

  1. Semoga tercapai impian. Hehe. Macam sama je cita2 kita nak jadi penulis. Hik3

    ReplyDelete
    Replies
    1. Tu la kan. Kita baru je baca blog awak tadi. Tak sangka sungguh. boleh la share2 idea nanti hehe :)

      Delete