888 Review

Love You Mr Arrogant Full Episod - Tonton Online

Penulis : Fatin Farhanah Masa : 12:11 AM Comments : 0 Labels :

Adaptasi Novel : Love You Mr Arrogant
Jumlah Episod : 26

Hmmm~ Love You Mr Arrogant hehe.

Dah lamakan cerita ni tamat. Almost setengah tahun dah rasanya but then, still ada lagi yang ambik tahu. Still ada lagi yang mencari. Still ada lagi yang fall in love dengan Mr Arrogant.

Yuhuu~ awakkkk~ Mr Arrogant dah berpunya. Dia pun nampaknya setia sangat dengan Zara Amira dia tu. Nampak macam cinta mati huhu (dalam cerita ni la. Jangan buat spekulasi pulak). Jadi, peluang anda dah tertutup dah. Puhlease try later hikhik.

TAPI~

Mungkin link-link bawah ni akan membantu anda cara mencuri hati Mr Arrogant haha apa yang aku cuba repekkan ini????

Apa-apa pun, selamat menonton story ni lagi wahai pencinta L.Y.M.A




No comments:

Post a Comment