888 Review

I'm Coming Home

Penulis : Fatin Farhanah Masa : 11:26 PM Comments : 5 Labels :

Malam ni rasa macam nak bernyanyi girang lagi riang lagu i'm coming home atas katil dalam bilik sendiri yang ada di kampung halaman. Ya Allah~ heavennya perasaan aku malam ni hikhik.


I'm coming Home
I'm coming Home
lalalala~



Biar la cuma seminggu je pun. Biar la cuti ni sebab cuti Hari Gawai je pun.Biar la sebenarnya aku and member-member yang asal dari Semenanjung ni takde sambut pun perayaan tu. Ktorang cuma meraikan saja (kata 1 Malaysia. Takkan pasal ni pun nak berkira kan?). Biar. Biar. Yang penting aku puas. Puas dapat jumpa kesayangan dekat umah. Puas golek-golek atas katil. Puas bakal buat perjalanan jauh ke Perak untuk jumpa kesayangan dekat sana pulak. Puas dapat merasai suasana sebuah rumah kembali. Sebelum ni dah ada rumah tapi mana la sama umah sewa dengan umah tempat membesar khen. Tak sama. Tak sama. Boleh la tido lena malam ni hehe.


5 comments:

  1. ahahha.. same goes to me ;)
    tengah cuti.. heeee...

    ReplyDelete
  2. hi jemput visit my blog...
    ada make up giveaway klau berminat nk join...
    http://aliafarhansaid.blogspot.com/2014/05/make-up.html?m=0

    ReplyDelete