888 Review

Frozen - Tonton Online

Penulis : Fatin Farhanah Masa : 1:03 AM Comments : 6 Labels :

Frozen dah macam fenomena. Kalau dalam kelas iolls uolls~ ada masa senggang je mesti ada la punya yang jadi radio rosak mendendangkan lagu. Dan lagu yang sentiasa menjadi kegemaran radio rosak untuk dilontarkan adalah lagu LET IT GO~ LET IT GO~ Sampai naik serak suara. Apa yang nak dilepaskan sangat tu pun tak tahu lah. Nasib takde yang hingus keluar sambil menyanyi. Kalau tak~ jadi bahan dalam instagewem.



Jadi~ selamat menonton kepada sesiapa yang belum menonton (: Sesungguhnya cinta sejati itu tak perlu datang dari seorang lelaki. Dari seorang kakak yang sayangkan adiknya pun boleh jadi cinta sejati juga :D

Love you damn much baby girl. Muah love :D





6 comments:

  1. tehee masehh akak share. otw nk download hehe.
    ketinggalan habis

    ReplyDelete
    Replies
    1. akak, maseh share. lame dah cari nak download citer ni :)

      Delete
    2. Ur welcome dear :) Selamat menonton juga mendownload ye :D

      Delete
  2. heee...x sempat nak tgk pun lagi. best eh?

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kena la tengok dulu baru tahu best ke idokkk hehe

      Delete