888 Review

Boikot Fly Feet

Penulis : Fatin Farhanah Masa : 3:45 PM Comments : 6 Labels :

Fly Feet. Aku tak pernah dengar pasal jenama kasut ni. Samada aku bukan jenis gila kasut atau memang jenama ni baru je terwujud, aku pun not sure. Either one la.

Apa pun, aku tak kesah la jenama ni dah well known ke baru nak up ke tapi perlu ke nak kena hina Islam? So, pencinta kasut sekalian, if korang memang die hard fan dengan kasut sampai boleh kejang-kejang urat kalau keluar shopping tapi balik umah tanpa satu kotak kasut, please aware dear. Please. Kalimah ALLAH, MUHAMMAD and ISLAM tempatnya bukan di kaki tapi di hati. Tak selayaknya kalimah ni diletakkan di tapak kasut.



Bukak luas-luas bijik mata. Belek habis-habisan mana-mana kasut pun sebelum beli. Dari atas ke bawah. Dari jenama ke tapak kasut. Belek semuanya. Jangan tertinggal satu pun. Yang penting, JANGAN beli kasut jenama FLY FEET ni. Kuajaqqqq~ Dah kronik sangat ni agenda nak hina Islam. Astaghfirullah al 'Azim~

Hei!~ maciam-maciam hal lah!


6 comments:

  1. sekarang apa pun kena belek habis2an...

    ReplyDelete
  2. aduhai.. makin banyak plak produk cenggini ;(

    ReplyDelete
  3. Nak beli ape pun kene cek. Makanan pun susah nk jmpe yg halal. Kasut pun kalau cmni, susahlah nak carik. Baik pakai terompah je. Huhu

    ReplyDelete