888 Review

Parodi Cadbury

Penulis : Fatin Farhanah Masa : 11:52 AM Comments : 14 Labels :

Dulu, parodi gwiyomi. Gi gi gigi sakit. Gigi sakit. Gigi tengah sakit so tak boleh nak galok sangat nak gwiyomi-gwiyomi ni semua. Layan jela gwiyomi Nora Danish ni. 



Pastu pasal raja bomoh dengan coconut shake-nya. Kalau korang pergi Melaka and rasa nak minum coconut shake, pergi coconut shake Klebang tapi Klebang punya tak ummmppph sangat. Dekat Batu Berendamnya lagi terangkat woooo orang kata. Orang kata la. Aku kata Terbaik. Pinjam tagline Boboiboy. 


Hmmm layankan jela gambar parodi yang kabur ni. Kualat dengan raja bomoh kot~ Tu yang blur-blur tu. Aiseyman~



And sekarang, orang buat parodi Cadbury pulak sejak-sejak cardbury dah disahkan tak halal. Wuuuu wuuuuu T.T nangis sebab aku peminat carbury (eja cadbury sampai salah-salah sebab titew cedih angat-angat *pang) tapi dun know wai lately hati ni tak tergerak pun nak jamah cadbury. Rupa-rupanya ada hikmah. Terima kasih Ya Allah. Nangis lagi sebab terharu dan rasa dilindungi sangat.

So friend, terima lah *bunyi dram* parodi cadbury bersumberkan FB dari daku~



Apa boleh buat Sazali, hang jugak yang taknak cekelat lain. Sedih a bapak canggini.



So sekarang, cadbury adalah perkataan mencarut yang agak sopan. Orang-orang la yang kata. Aku sampaikan je. Ok chow.

14 comments:

  1. hm dah berapa lama agaknya coklat cadbury tu tercemar, setakat ni tak ada laporan lagi mengatakan adanya tertulis label DNA tersebut kat coklat tu..

    ReplyDelete
  2. hahaha.. dah trending dah benda ni kat fb..
    boleh dah mencarut dengan sopan.. haha

    ReplyDelete
  3. haha kesian sazali..samela kite, dah lame tak mkn cadbury eventhough dulu tak leh miss tetiap minggu *hikmah, hikmah*

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hikmah sangat-sangat Miss Fifi. Alhamdulillah.

      Delete
  4. Takmo ah sedih2. Cekelat lain byk lg. Huhu. Cadbury telah mganti perkataan mencarut? Haahaa..ini senonoh namenye,, XD

    ReplyDelete