888 Review

Love You Mr Arrogant Raya

Penulis : Fatin Farhanah Masa : 2:22 PM Comments : 5 Labels :

Hei FF, raya lama lagi~ apehal nak cerita pasal raya pulak ni? Puasa pun belum dah berangan nak raya. Nasib yang jadi hutang puitang tu dah selamat 'dibayar'. Lepas satu beban dunia akhirat hehe.

Ok,ok,ok~ entry ni khas untuk kita-kita aje. Eceh! macam astro ceria pulak "untuk kita aje~" haha.


Sumber : Facebook

Ni nak tanya, kenal tak manusia-manusia dalam picha atas ni? Bingo! You are correct! Semua ni pelakon drama L.Y.M.A~


Seperti drama-drama dalam slot akasia yang lalu, yang ada siri khas untuk raya (ala-ala sambungan drama yang tak berapa nak tamat la ni) drama Love You Mr Arrogant pun ado jugak haaa.

Raya nanti, Encik Berlagak dan Zara Amira dah ada baby. Nampak macam baby boy. Anak sape la ni yang dia 'culik'. One Happy Family sangat :)

Excitednya nak tengok derang lagi~

Oh! btw (short form mesej) siapa-siapa yang nak recall semula kisah kehidupan Mr Arrogant dengan Zara Amira, boleh datang sini. Mana la tahu kot-kot terhilang ingatan ke,kan? Time raya nanti takde la terpinga-pinga kalau nanti Fiz datang umah Zara dengan perot memboyot sambil ditemani oleh sepupu si berlagak tu atau pun kalau tengok datin aka mak Mr Arrogant dah sayang gilos dekat menantu dia tu hehe.



Ya Allah! Meltingnya tengok gambar ni~ Bapa mithali sangat. Iolls rasa macam rentak pernafasan iolls dah tak stabil dah ni *pang.


5 comments:

  1. hehe x sabo...kite klik iklan kamu...jom le ke blog kite hehe

    ReplyDelete
  2. adik saya dapat tahu je bende ni terus dia excited... haha. Rasanya SSID raya pun ade gak (:

    ReplyDelete
  3. nak kongsi juga. Kredit utk awak ^_^

    ReplyDelete