888 Review

Encik Mimpi buat graf PV meningkat.

Penulis : Fatin Farhanah Masa : 8:44 AM Comments : 0 Labels :

Ingat cerita semalam? Cerita pasal ini wajah tanpa topeng Encik Mimpi?. Ye, cerita tu la. Cerita tu membuatkan PV iolss semalam mencanak-canak naik.


Tak pernah lagi iolls tengok graf PV iolls dalam keadaan menakjubkan macam ni. Dalam 1 malam je nak dekat 100 orang yang view page. Biasanya kurang dari 60 veiwers (Biasa la tu, blogger yang tak macam blogger, pageview dia macam malu-malu meow sikit nak menonjol dan ditonjolkan). Tu boleh tengok dekat graf PV sebelum-sebelum tu. Even cerita Kris nak keluar dari Exo pun tak kasi viewer sebanyak tu dalam 1 malam. Sampai iolls macam WOWWW! Encik Mimpi daebak. Lagi daebak dari Oppa Kris. Gilak ah! Semuanya gara-gara ramai yang nak tahu macam mana la wajah Encik Mimpi tanpa topeng.

Dari situ iolls dapat detect yang bukan iolls je yang sebenarnya teringin nak tengok wajah sebenar Encik Mimpi. Orang lain pun sama. Itu pasal la dalam satu malam iolls dapat mengumpulkan viewer seramai tu semalam.

Tapi sayang, tu bukan Encik Mimpi rupanya tapi Taleeb Mizad. Kecewa? Hmmm saya pun. Mari la kita kecewa berjemaah setelah teruja berjemaah semalam. K bye.

No comments:

Post a Comment