888 Review

Kerja Sekolah ?

Penulis : Fatin Farhanah Masa : 8:32 AM Comments : 0 Labels :

Aku ada satu tabiat suka buka laptop dan acting busy. Saja. Nak tunjuk macam bekerjaya sangat-sangat haha.

Dari start dapat laptop sampai la ke sekarang ( masa ni bateri lappy dah mula meragam ), asek-asek acting busy. Asek-asek busy menaip. Menaip apa pun tak tahu sebab suka sekerat jalan.

Kalau masa zaman jakun dapat laptop sendiri, mungkin kita boleh consider as hati berkobar-kobar nak godek sistem komputer. Berfungsi cara mana. Tapi kalau sampai sekarang asek dengan lappy, kita nak consider as apa ? Buat kerja sekolah ? Harharhar. Rasa macam kecik takkan besar besar je asek buat kerja sekolah.



No comments:

Post a Comment