888 Review

Dulu 2 !

Penulis : Fatin Farhanah Masa : 9:10 AM Comments : 1 Labels :

Dulu ...
Aku ingat lagi,
kalau muka ada jerawat, " Ada pakwe la tu ".
Kalau satu muka penuh jerawat ?
Simple je konklusinya, 
segenap pelusuk dunia ada pakwe kau. Hehe.


Amboi! pakwe sampai 5. Patut terkejut pun.

Dulu ...
Kalau ada garis putih kat kuku ...
jeng jeng jeng ... Ada yang suka kau ...


Image result for cekedis zaman 90an

Dulu.
Kalau bulu mata gugur,
maknanya ada orang rindu.


Image result for bulu mata jatuh
Wehhhh! ada seorang orang rindu kat kau *cakap guna nada teruja*

Dulu aku tak menulis gaya puisi macam sekarang.
Perasan ?


1 comment:

  1. Ni teori org dulu2 neh, in fact baru beberapa hari ni jerawat tumbuh dgn meriahnye kat muka, dh la next week raya.. apakah maksudnya itu weee XD


    Jom Terjah: KISAH SEDIH DI HARI RAYA PERTAMA


    ReplyDelete