888 Review

Segmen Inspirasi Blog Saya Oleh Siti Najwa

Penulis : Fatin Farhanah Masa : 12:05 PM Comments : 5 Labels :


Hmmm .... mula-mula aku taip Inspirasi blog saya. Lepas tu aku tenung banner yang dah ditempek tu lama-lama. Lepas tu aku berfikir *sambil gigit kuku*. Aku panggung dagu dan termenung lagi. Last sekali aku menyandar dekat kerusi dalam keadaan berpeluk tubuh sambil berfikir 'siapa inspirasi blog aku ek?'. Lepas tu aku kembali ke blog cik penganjur then baca balik syarat-syarat dia dengan dahi berkerut. Bukan susah mana pon syaratnya cuma aku je yang berfikiran terlalu complicated.

SIAPAKAH YANG MENGINSPIRASIKAN IOLLS UNTUK JADI BLOGGER?
Jawapannya lecturer IT iolls lah. Semuanya bermula bila create satu blog tu menjadi assignment individu tiap-tiap orang yang belajar subjek IT. Start dari situ la aku become a blogger. Boleh je kalau nak delete blog ni lepas assignment tu selesai tapi dah alang-alang jadi blogger, biar lah betul-betul berblog kan walaupon cuma part time blogger :)

MAKNANYA BLOG NI HASIL ASSIGNMENT LA?
Yes dear, yezzzza. U are right. A big clap to u. Hohoho.

DESIGN BLOG IOLLS INSPIRASI DARIPADA SIAPA PULAK?
Sebenarnya design blog ni takde inspirasi daripada sesiapa dan apa-apa pon. Aku dapat free je lepas aku kata aku nak tukar template cumanya warna blog aku yang sekarang ni aku la yang request. Purple itu santek okeyh! Masa mula-mula berblog aku guna template yang Cik Lyssa buat khas untuk newbie yang masih tercari-cari template yang cantik tapi tapi tapiii lepas aku melawat beberapa blog dan nampaknya kami menggunakan template yang samaaa aku jadi tak sanggup nak guna template tu lagi jadi aku tukar lah dengan perkhidmatan dak Dina ni. TQ sayang :)

Sampai sini saje lah. Memadai dah ni aku rasa apa yang aku buat. Tinggal nak kembali ke blog Wawa dan tinggalkan link entry segmen ni :)

5 comments:

  1. Thanks akak sebab join . Appreciate much :) Haha

    ReplyDelete
  2. Terima kasih sebab sudi join .Check senarai peserta disini .
    http://theflickerdoodles.blogspot.com/2013/03/senarai-peserta-segmen-inspirasi-blog.html

    dan baca blog review di sini
    http://theflickerdoodles.blogspot.com/2013/03/blog-review-top-5-blogger.html

    ReplyDelete
  3. hye
    dtg dr segmen yg same ^^
    http://iema90.blogspot.com/2013/03/segmen-inspirasi-blog-saya-oleh-siti.html

    ReplyDelete