888 Review

Segmen Aku Gila Buku by FF

Penulis : Fatin Farhanah Masa : 9:56 PM Comments : 33 Labels :

Aku baru sedar yang aku ni sangat sangat sangat gila akan buku. Buktinya aku mampu habiskan baucer buku sebanyak RM250 tu dalam masa 1 hari. Gilakan? Macam la baucer tu expired esok. Kawan-kawan aku geleng kepala je tengok gelagat aku dekat MPH Bookstore tadi. Semua buku aku nak ambik. Bila aku kira-kira yang harga buku aku amik tu melebihi harga baucer yang dibekalkan aku bercadang nak withdraw duit tapi di halang oleh member-member terchinta jadi terpaksa lah aku meninggalkan beberapa buah buku bagi mencukupkan bajet yang ada di tangan. (Kasihan). So, siapa kata orang Malaysia tak minat membaca?

Bagi membuktikan bahawa kajian yang menyatakan bahawa rakyat Malaysia tak suka membaca adalah TIDAK benar sama sekali, oleh itu aku terpanggil untuk meng-create sebuah segmen yang diberi nama AKU GILA BUKU BY FF. Segmen ni adalah segmen kedua kelolaan aku. Hello friends .... I come out with new segmen. Weeee~ Sila beri sokongan ye :D


SYARAT-SYARAT:

1) Wajib Follow blog ni (bagi yang belum follow)
2) Wujudkan 1 entry yang ber-titlekan SEGMEN Aku Gila Buku by FF 
3) Letakkan banner kat atas ni dalam entry korang.
4) Backlink kan ke entry ini.
5) Dah siap? Tinggal kan LINK ENTRY anda di kotak komen di bawah ini:) 
6) Kalau rajin... cerita la berapa RM yang korang pernah habiskan untuk beli buku. Cerita lah korang suka beli buku apa. I mean korang prefer buku bergenre apa untuk di baca. Tiap-tiap bulan korang spend berapa banyak duit untuk beli buku, tu pon kalau rajin la. Kalau tak rajin, memadailah korang buat sampai syarat ke-5 je.

TAMAT:
16 March 2013
22 March 2013
( 11.59 PM )


Selamat bersegmen la yo. Adios.

33 comments:

  1. i support you babe... jap i join yerr

    ReplyDelete
    Replies
    1. http://syiqahshahar.blogspot.com/2013/03/segmen-aku-gila-buku-by-ff.html

      babe.. aq join... first !

      Delete
  2. joinnn.. :)

    http://ielaynna.blogspot.com/2013/03/segmen-aku-gila-buku-by-ff.html

    ReplyDelete
  3. cik akak join dear :)

    http://sweetyzhanieyz83.blogspot.com/2013/03/segmen-aku-gila-buku-by-ff.html


    makseh atas jemputan :)

    ReplyDelete
  4. Aya join ! hee

    http://kakijoin.blogspot.com/2013/03/segmen-aku-gila-buku-by-ff.html

    ReplyDelete
  5. nida joinnn
    http://nidajiwakosong.blogspot.com/2013/03/segmen-aku-gila-buku-by-ff.html

    ReplyDelete
  6. joint :)

    http://shuhaidasaad.blogspot.com/2013/03/segmen-aku-gila-buku-by-ff.html

    ReplyDelete
  7. http://umikasum.blogspot.com/2013/03/segmen-aku-gila-buku-by-ff.html

    ReplyDelete
  8. Assalamualaikum.. Anis join segmen ini ya!
    http://sweet7cupcakes.blogspot.com/2013/03/segmen-aku-gila-buku-by-ff.html

    ReplyDelete
  9. hi kak MV join
    http://msvelentine.blogspot.com/2013/03/segmen-aku-gila-buku-by-ff.html

    ReplyDelete
  10. nanti nak join, shad mmg gila buku jugak.. hehe. pantang outing je..mesti beli.

    ReplyDelete
  11. thanks invite,saya join :)

    http://diarionlinenurul.blogspot.com/2013/03/segmenaku-gila-buku-by-ff.html

    ReplyDelete
  12. salam, teringin nak join la..hehehe
    http://darrulzawany.blogspot.com/2013/03/segmen-aku-gila-buku-by-ff_10.html

    ReplyDelete
  13. Assalamulaikum... segmen yang sesuai untuk aku.

    http://syedani13.blogspot.com/2013/03/segmen-aku-gila-buku-by-ff.html

    joined. :)

    ReplyDelete
  14. assalam :) happy segmen :D i join :D

    http://flowerpowerme.blogspot.com/2013/03/segmen-aku-gila-buku-by-ff.html

    ReplyDelete
  15. http://cyanxkamo.blogspot.com/2013/03/segmen-aku-gila-buku-by-ff.html

    ReplyDelete
  16. assalammualaikum,, hye ^_^
    join sekaki =)
    http://mylifesinglesimplecoupletrouble.blogspot.com/2013/03/segmen-aku-gila-buku-by-ff.html

    ReplyDelete
  17. bismillah , sy join ~
    http://kecikyangkepoh95.blogspot.com/2013/03/segmen-aku-gila-buku-by-ff.html

    ReplyDelete
  18. saya dh join :)http://nursakinahnabilah.blogspot.com/2013/03/segmen-aku-gila-buku-by-ff.html

    ReplyDelete
  19. Saya Join :D

    http://fadzlun.blogspot.com/2013/03/segmen-aku-gila-buku-by-ff.html

    ReplyDelete
  20. Joined . Akak baca tau , ada persoalan utk akak .

    http://theflickerdoodles.blogspot.com/2013/03/segmen-aku-gila-buku-by-ff.html

    Dan ouhh ya , jangan lupa jenguk segment saya . Hee .

    http://theflickerdoodles.blogspot.com/2013/03/segmen-inspirasi-blog-saya-oleh-siti.html

    ReplyDelete
  21. Dah join . dah tinggal link tadi :)

    ReplyDelete
  22. joinn

    http://budaklepasanspm.blogspot.com/2013/03/segmen-aku-gila-buku-by-ff.html

    ReplyDelete
  23. Replies
    1. Sebenarnya segmen ni takde hadiah pon. Just nak tahu ramai ke yang suka membaca. Selain tu boleh la berkenalan dgn blogger lain tapi menarik jugak kan kalau ada hadiah. Nanti saya fikirkan ye :)

      Delete
  24. saya join..motipp utama nak cari kenalan baru hehe

    http://www.permatabiru.my/2013/03/segmen-aku-gila-buku-by-ff.html

    ReplyDelete
  25. saya join http://ninamaslizza.blogspot.ru/2013/03/segmen-aku-gila-buku-by-ff.html

    ReplyDelete
  26. join di tengah malam :)
    http://flooveez.blogspot.com/2013/03/segmen-aku-gila-buku-by-ff.html

    ReplyDelete