888 Review

Segmen Fatin Farhanah Mencari Bloglist March

Penulis : Fatin Farhanah Masa : 12:00 PM Comments : 71 Labels :
Alhamdulillah ... setelah aku meminta pendapat beberapa hari lepas mengenai segmen apa yang patut aku buat untuk first segmen aku, akhirnya wujudlah segmen ini . Terima kasih la kepada penyumbang idea untuk idea-idea anda .

Untuk segmen pertama ni aku memilih untuk buat segmen yang simple je dan tak perlu klik banyak-banyak button . ( Melainkan korang berkeinginan nak follow blogger lain lepas segmen ni tamat ) . Aku tahu kalau nak klik banyak-banyak button hanya membantutkan semangat blogger untuk join apa-apa segmen dan mana-mana segmen . Leceh katanya . Terus rasa malas nak join . ( Aku selalu rasa macam tu kalau syarat Encik ,Cik mahupon Puan penganjur sangat banyak dengan klik button itu dan ini ) . Hehe * gelak kepit *

Untuk segmen ini, aku ambil pendapat Kaizen dan Shakira Pathi tapi tak bermakna aku tak menghargai pendapat yang lain-lain cuma aku perlukan lebih masa untuk buat banner dan anjurkan segmen lain yang telah dicadangkan tu . Hihi . * gelak anje *

Maaf la kalau banner tak berapa ohsem . Saya budak baru belajar Cik * tunduk kepala * . Baru je nak berjinak-jinak dengan penganjuran segmen dan pembikinan banner . Insyaallah kalau ada segmen yang berikutnya, bannernya akan lebih baik dari ini . Pembaikan akan dilakukan dari masa ke masa :)

Sila beri tunjuk ajar ye :))))


Seperti segmen-segmen lain, semestinya segmen ini pun ada syarat-syaratnya .


SYARAT-SYARAT:

1) Wajib Follow blog ni, sunat Follow blog tu
Insyaallah volls will hit uolls back :) Swear deh . Hehe .
2) Wujudkan 1 entry yang ber-titlekan SEGMEN FATIN FARHANAH MENCARI BLOGLIST MARCH. 
3) Letakkan banner kat atas ni dalam entry korang.
4) Backlink kan ke entry ini.
5) Dah siap? Tinggal kan LINK ENTRY anda di kotak komen di bawah ini:) 
6) Senarai bloglist akan di-update sejurus segmen ni tamat jadi boleh la korang berkunjung dan follow blog lain jugak selain I menambah koleksi bloglist I yang baru 1 tu :)

TAMAT:
24 Februari 2013
( 11.59 PM )

BERAPA LAMA BLOG KORANG AKAN ADA DALAM BLOGLIST AKU?
Mungkin 3 bulan dan mungkin jugak sebulan . Tengok kepada tahap kebizian aku untuk buat pencarian bloglist April,Mei, Jun -------------> Disember . Yela, sem kedua kan dah nak bermula, aku nak kena fokus dekat study jugak . Masa depan tu babe * muka penuh pengharapan supaya korang faham *

* Tak kisah la berapa berapa yang join . Anda akan di bloglistkan jugak . TQ :)

p/s: actually syarat num 6 tu bukannya syarat . Sekadar pemberitahuan je :P

71 comments:

  1. http://www.kisahemasputih.com/2013/02/segmen-fatin-farhanah-mencari-bloglist.html

    ReplyDelete
  2. http://kisahsikacamata.blogspot.com/2013/02/segmen-fatin-farhanah-mencari-bloglist.html

    saya join yaa .

    ReplyDelete
  3. wah, best2! nak join... jap ek nak wat entry!

    ReplyDelete
  4. saya join

    http://nasrahboyjimlani.blogspot.com/2013/02/segmen-fatin-farhanah-mencari-bloglist.html

    ReplyDelete
  5. http://fadzlun.blogspot.com/2013/02/segmen-fatin-farhanah-mencari-bloglist.html

    join jugakk :)

    ReplyDelete
  6. kalau rase nk bg hadiah kat blogger yg berjaya dok kat bloglist tu leh la try tgk sini ye...
    https://www.facebook.com/pages/LuvLy-Pinky-Choco-Wrapper/125756754130077?fref=ts

    ReplyDelete
  7. http://itsmetira.blogspot.com/2013/02/segmen-fatin-farhanah-mencari-bloglist.html

    suppport jugak

    ReplyDelete
  8. saya dah buat n join yerr :)

    http://hidupkuawesome.blogspot.com/2013/02/segmen-fatin-farhanah-mencari-bloglist.html

    ReplyDelete
  9. http://walkstatic.blogspot.com/2013/02/segmen-fatin-farhanah-mencari-bloglist.html


    saya join ye...dgn senang hati sy ada disini..hehe

    ReplyDelete
  10. http://www.erazfadli.com/2013/02/segmen-fatin-farhanah-mencari-bloglist.html

    Joined!

    ReplyDelete
  11. http://marqiscareno.blogspot.com/2013/02/segmen-fatin-farhanah-mencari-bloglist.html

    yeaa... dah joint... jemput terjah blog saya... nnti sy terjah balik k...

    ReplyDelete
  12. http://www.aimisyahirah.com/2013/02/segmen-fatin-farhanah-mencari-bloglist.html join..:)

    ReplyDelete
  13. dah join! dh jd follower pung..!!

    http://normawar.blogspot.com/2013/02/segmen-fatin-farhanah-mencari-bloglist.html

    ReplyDelete
  14. follower baru di sini#387..saya join

    http://www.permatabiru.my/2013/02/segmen-fatin-farhanah-mencari-bloglist.html

    ReplyDelete
  15. datang join ;)
    http://kocikuci.blogspot.com/2013/02/segmen-fatin-farhanah-mencari-bloglist.html

    ReplyDelete
  16. sudah join..meooowww

    http://dia-honey.blogspot.com/2013/02/segmen-fatin-farhanah-mencari-bloglist.html

    ReplyDelete
  17. dofollow blog ni... teringin nak join tapi masa x mengizinkan dik... ni pun curik2 buka notebook time anak tdo.. isshhh

    ReplyDelete
  18. saya join..^^

    http://secretofshaila.blogspot.com/2013/02/segmen-fatin-farhanah-mencari-bloglist.html

    ReplyDelete
  19. http://everybloghavetheirownstory.blogspot.com/2013/02/current-chapter-segmen-fatin-farhanah.html

    *p/s : jom join segmen nie ? lebih 50+ hadiah ada tau ! ^^
    http://everybloghavetheirownstory.blogspot.com/2013/02/segmen-saya-nak-menang-oleh-aimi-maria.html

    ReplyDelete
  20. done follow u! jemput singgah..

    isyapurple.blogspot.com/2013/02/segmen-fatin-farhanah-mencari-bloglist.html

    ReplyDelete
  21. Follower #397
    http://ainimrashihah.blogspot.com/2013/02/segmen-fatin-farhanah-mencari-bloglist.html join this segmen

    ReplyDelete
  22. Zam join gak :)

    http://zamani84.blogspot.com/2013/02/segmen-fatin-farhanah-mencari-bloglist.html

    ReplyDelete
  23. dengan izin Allah S.W.T...disini kita dipertemukan...semoga salam perkenalan kekal abadi....

    Cik akak join dear

    http://sweetyzhanieyz83.blogspot.com/2013/02/segmen-fatin-farhanah-mencari-bloglist.html













    ReplyDelete
  24. Done join :) http://ninamaslizza.blogspot.ru/2013/02/segmen-fatin-farhanah-mencari-bloglist.html buat banyak2 lagi segment k.. t Nina support

    ReplyDelete
    Replies
    1. Insyaallah. Terima kasih utk sokongan tu:)

      Delete
  25. uni join smlam lg,tp lupa nak tgl url kt cni..sob3~ (Y_Y)

    http://cayangmeowmeow.blogspot.com/2013/02/segmen-fatin-farhanah-mencari-bloglist.html

    sori ye,entry biasa2 je..huhu

    ReplyDelete
  26. join http://msvelentine.blogspot.com/2013/02/segmen-fatin-farhanah-mencari-bloglist.html

    ReplyDelete
  27. join comel! ^_^

    http://diarionlinenurul.blogspot.com/2013/02/segmenfatin-farhanah-mencari-bloglist.html

    ReplyDelete
  28. saya pun dah join :)

    http://aziesuhaimi.blogspot.com/2013/02/segmen-fatin-farhanah-mencari-bloglist.html

    ReplyDelete
  29. Join dears ^^

    http://kupukupupink99.blogspot.com/2013/02/segmen-fatin-farhanah-mencari-bloglist.html

    ReplyDelete
    Replies
    1. http://kupukupupink99.blogspot.com/2013/02/segmen-fatin-farhanah-mencari-bloglist_21.html

      maaf entry di atas kena padam . dah ni entry yg di update kembali . sorry dears :)

      Delete
  30. wah segmen ye... . dear just nk bagi tau, KA x boleh view profile u dari comment. Dia akan stated enable to access profile. cuba cek balik.. Happy blogging

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ok,ok, tq untuk pemberitahuan tu, nnt saya periksa semula :)

      Delete
  31. join :)

    http://ainpunyeceritalah.blogspot.com/2013/02/segmen-fatin-farhanah-mencari-bloglist.html

    ReplyDelete
  32. Hai awak comel. Kita join segmen awak. Thankyou invite :D

    http://demokdemokomeyy.blogspot.com/2013/02/segmen-fatin-farhanah-mencari-bloglist.html

    ReplyDelete
  33. iyraa join ^_^

    http://iyraacariyno.blogspot.com/2013/02/segmen-fatin-farhanah-mencari-bloglist.html

    ReplyDelete
  34. assalam, Yana join ^^

    http://www.nazlyizan.my/2013/02/segmen-fatin-farhanah-mencari-bloglist.html

    Jemput join segmen yana :- http://www.nazlyizan.my/2013/02/giveaway-gempak-bersama-nazlyizan.html

    ReplyDelete
  35. saya join segmen nie..
    http://noorkhuzieenperli.blogspot.com/2013/02/segmen-fatin-farhanah-mencari-bloglist.html

    ReplyDelete
  36. salam kak fatin farhanah!

    hai kak farhanah! salam ukhuwah buat anda...nice to meet u! sy pon dgn senang hati utk support kak fatin punya segmen dgn meng-join-kan diri! =)

    http://puterinoralyadianazulkiffli.blogspot.com/2013/02/segmen-fatin-farhanah-mencari-bloglist.html

    ReplyDelete
  37. salam fatin.
    Ramainya yg join.tahniah

    ReplyDelete
    Replies
    1. Wslm . Alhamdulillah ramai beri sokongan untuk segmen first ni . Terima kasih utk ucapan tu :)

      Delete
  38. http://nuraribahizni.blogspot.com/2013/02/segmen-fatin-farhanah-mencari-bloglist.html

    iz join segmen fatin =)

    ReplyDelete
  39. Join :)

    http://schaazman.blogspot.com/2013/02/segmen-fatin-farhanah-mencari-bloglist.html

    ReplyDelete
  40. Yeay , entry saya dah siap . Nanti jenguk-jenguk tau :) Peace awak and thanks sebab mewujudkan segmen ini .

    http://theflickerdoodles.blogspot.com/2013/02/3-segmen-fatin-farhanah-mencari.html

    ReplyDelete
  41. Assalamualaikum.. Saya baru je ternampak segmen ni and then join terus. Harap-harap boleh masuk bloglist awak. Hehe :D
    http://sweet7cupcakes.blogspot.com/2013/02/segmen-fatih-farhanah-mencari-bloglist.html

    ReplyDelete
  42. yaya join :)
    http://sweetsouryaya.blogspot.com/2013/02/segmen-fatin-farhanah-mencari-bloglist.html

    ReplyDelete
  43. kak mia joinnnnn

    http://www.mialiana.com/2013/02/segmen-fatin-farhanah-mencari-bloglist.html

    ReplyDelete
  44. http://farispunyabelog.blogspot.com/2013/02/segmen-fatin-farhanah-mencari-bloglist.html

    ReplyDelete
  45. hak5x..x de lah, mane ade marah...saje je nk wat rock gitu! peace, kak! most welcome, kak FF! =D

    puterinoralyadianazulkiffli.blogspot.com

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hehe :) Nice blog u dear :) Rajin2 datang sini,k?

      Delete
  46. asalammualaikum fatin.. cantiknya blog fatin.. dah follow tau blog fatin.. ^_^.. follow blog abg back ye kat http://waazin.blogspot.com

    ReplyDelete