888 Review

Kembar YoonA

Penulis : Fatin Farhanah Masa : 2:52 PM Comments : 10 Labels :


Hebat benar penangan K-pop . Gelombang Halli Yu di mana-mana . Wee~ Ditambah pulak dengan macam-macam jenis laman sosial dan dunia di hujung jari menyebabkan dan mengakibatkan orang biasa-biasa yang bukan artis boleh berubah kehidupannya 360 darjah macam artis contohnya Rabiatul ni . Orang biasa je dia pada mulanya tapi sebab muka dia ada iras YoonA GG yang pada mulanya orang ingat tu adalah superimpose YoonA, terus dia asyik diperkatakan sampai masuk surat kabo berhari-hari . Follower twitter pon ramai macam artis jugak . 24  k follower dia . WOW kan ? Add friend dekat FB pulak sampai dah tak boleh ditekan sebab dah sampai limit . Ramai benar yang nak jadi friends dia . Berapa umur dia ? Tak dapat dipastikan . Macam budak sekolah lagi . Macam baru lepas habis SPM . Entah la, tak tahu .

Apa-apa pun, lebih kurangkan muka diorang . Sama sama putih . Sama sama cantik . Perbezaannya yang sorang tu pakai tudung yang lagi sorang free hair dan lagi satu yang sorang tu warganegara Malaysia dan lagi sorang tu warganegara Korea . Oh, perbezaan yang lain ialah tang mata . Mata yang sorang tu sepet sikit . Orang korea kan . Yang lagi sorang pulak agak besar sedikit . Maklum la ... orang melayu . Apa la agaknya perasaan budak ni bila dia dikatakan seiras dengan penyanyi bertaraf antarabangsa ni ye hinggakan masuk dalam surat khabar metro hari ni dalam ruangan K-pop . Kenapa aku sibuk sibuk nak tahu pasal perasaan dia? Sebab aku rasa cemburu dengan dia . Hahaha . Perlu ke nak rasa macam tu? ( Tanda soal BESAR BESAR )

10 comments:

  1. memang same... tapi Yoona Malaysia tu tutup aurat.. HOHO...

    ReplyDelete
  2. Gambar tu je yang seiras..cuba tengok gambar yoona yang lain..berbeza..sebab waktu tu yoona tembam..tapi mestilah yang bertudung tu lagi comel. menutup aurat lagi. Cantik. ^___^

    ReplyDelete
    Replies
    1. Eya ke? Tak tengok pulak gambar lain n bertudung tu memang cantik. Sedap mata memandang :)

      Delete
  3. popular segera budak ni jadinya... ^_^

    ReplyDelete
  4. ada ternampak artikel ni dalam paper pagi tadi.mesti hot habis la yg YoonaA Malaysia tu hehe :p

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hot sangat Shakira. Follower dekat twitter 24k u. Menyamai artis terkenal jumlah follower dia .

      Delete