888 Review

Oh my English !

Penulis : Fatin Farhanah Masa : 6:21 PM Comments : 4 Labels :
" Ok class, tomorrow will be ur test 2 . Be prepared ! If u get below 20, BEWARE "

Erghh!!!! Test lagi ke? Kenapa la dari aku tadika sampai la dah masuk Universiti, test BI tak penah nak habis? Dah la aku dengan subjek ni dah macam musuh sejak turun-temurun . Jarang betul dapat A . Dapat B selalu la . Tapi yang peliknya macam mana aku boleh dapat A ek masa PMR dulu?  Aku rasa macam aku mengarut je masa tulis karangan masa tu . Tapi takpelah, benda dah jadi,  nak wat camne . Dah rezeki dapat A, terima jela . Takkan nak tolak pulak . Kekeke . Aku memang pakar buat ayat kesian + mintak kaki .
.
.
.
.

" What's wrong with U, Farhanah? "

Ok, macam yang dah diberitahu, aku dengan subjek BI memang tak pernah nak seiring dan sejalan . Kami mesti akan membawa haluan masing-masing . Bukan salah aku tapi salah dia yang tak pernah nak memahamkan aku . Ish! Gila kronik aku g salahkan benda yang tak bernyawa . Astaghfirullah al azimmmm .

Jadi tadi, free-free je aku kena marah dengan Madam masa buat test tadi . Errr.. nak kata marah, bukan marah tapi nak kata tegur nampak cam marah la jugak . Jadi nak kata apa ek? Dan ayat dekat atas tu la yang dia cakap dekat aku . " What's wrong with U, Farhanah? " . Masa tu aku cuma mampu buat muka seposen je . Redha jela . Kena marah pon aku tadah je sebab lepas tu aku dapat jawapan . Kekeke . Dah tu, habis je paper, kaw-kaw punya kena bahan dengan member-member aku . Eleh, sebenarnya diorang jeles . Biasa la tu . Aku faham kawan-kawan . Aku faham . Result dah kua nanti kita tengok pulak siapa yang akan kena bahan . JengJengJeng . Kita lihaaattt siapa yang kenaaaa!!!!

.
.
.
.

Dear subjek BI,
Even though kita dah declare as a musuh tujuh keturunan macam sumpah Mahsuri tu, aku tetap berharap kita akan jadi kawan baik forever alone eh maksud aku selamanya, selamanya, selamanya Harimau Malaya . Lalalala . O0oo0oo . Lalalala . Ok my dear fave subjek, kita jadi kawan baik tau macam dalam citer Kisah Kaisara . Tau, tau, tau . Ok, salam . Kawan Baik . Papai :-)

4 comments:

  1. Madam dah sayang kau lebih tu.. hoho fighting2 tuk cadbury black forest tau =P

    ReplyDelete
  2. Hahaha... Ko la tu yg bakal menggenggam cadbury black forest tu :p

    ReplyDelete