888 Review

Saya perlukan sokongan anda!

Penulis : Fatin Farhanah Masa : 11:59 PM Comments : 5 Labels :

Assalamualaikum

Bismillahirrohmanirrohimmm.

Ya allah. Ya allah. Ya allah. Alhamdulillah sangat. Rasa bersyukur sangat. Ok, sebelum bercerita lanjut... nak ucap alhamdulillah lagi sekali. Syukur ya Allah. Setelah nak masuk 3 tahun berblog, ni lah kali pertama dapat CPUV. I mean iklan berbayar yang manusia-manusia terpilih je yang selalu dapat. Selalunya dapat tengok orang lain je yang muat naik cerita pasal iklan CPUV. Jelessss sobsob. Tapi, jeles jeles nak pergi mana?

Berkat kesabaran. Kali ni aku menjadi manusia terpilih tu jugak. Diberi kesempatan untuk merasai apa perasaan orang-orang yang dapat CPUV. Macam ni rupanya perasaan bila dapat tahu yang kita terpilih untuk CPUV. Perasaan seperti nak berlari di tepi gigi air sambil kibas rambut. Muahahah. Betul ke?


Sekali masuk.. sampai 5 6 on going iklan. Alhamdulillah. Mohon bagi support dekat saya ye dengan klik iklan yang berkenaan. Sokongan anda didahului dengan ucapan terima kasih :D

xoxo




5 comments:

  1. Assalammualaikum...

    Insaallah sentiasa sokong sesama blogger semoga earning cpuv semakin bertambah2... Amin.

    mselim3

    ReplyDelete
  2. cpuv tayah klik2
    kami dtg je dh earn ni :)
    tp klik2 jgk la mrata iklan ni ..hihi

    ReplyDelete
  3. wahhh tahniah.... rezeki tu ada cuma cepat atau lambat ke...yeahhh dpt nuffnang...ikaa dtg klik ye

    ReplyDelete
  4. tahniah....rezeki cuma cepat atau lmbt jer...mesti ada punya...yeahh byk kot cpuv tu... ikaa dtg klik ye...dh dpt 25sen

    ReplyDelete
  5. tahniah2 . dah klik iklan sini :)

    ReplyDelete