888 Review

Wordless Wednesday ; Find physiological word that will describe you

Penulis : Fatin Farhanah Masa : 1:33 PM Comments : 4 Labels :

I played this word search with my lecturer and friends and now nak ajak korang main juga hehe. It is such a fun and brilliant game you know. Why? Kena la main dulu baru tahu :)


Mungkin betul, mungkin tak apa yang korang dapat dan jumpa tu but It's really fun to know it you know? Try it! :D Write down what you get (saja ja nak tahu) sebab kebanyakannya betul tau! Eya... siyes! Tak tipu. Betul... Tipukan dosa. Ngee~ (Erm banyak pula ayat aku. Dah tak macam wordless dah entry ni haaa).

4 comments: