888 Review

Segmen 2013 : Jom Tingkatkan Followers Sampai Lebam

Penulis : Fatin Farhanah Masa : 1:40 AM Comments : 39 Labels :
klik untuk ke blog penganjur

Tak ngantok lagi jadi *huarghhh* aku join segmen ni . Buat masa sekarang follower aku baru 337 orang . Penat nak printscreen lagi pon syarat dia terpulang samada nak printscreen atau apa-apa aja ( dekat apa-apa aja tu baca dengan nada program apa-apa aja ) jadi aku decide untuk taip je .

39 comments:

  1. done follow..follow kite balik ye.. :)

    http://iyraacariyno.blogspot.com/2013/01/jom-tingkatkan-followers-sampai-lebam.html

    ReplyDelete
  2. Dari segmen yang sama..(^_^) done follow. Mai la singgah sini..

    http://orangkami.blogspot.com/2013/01/segmen-jom-tingkatkan-follower-sampai.html

    ReplyDelete
  3. singgah sini , dari segmen yg sama , done follow ;)

    http://smileandsmile123bye.blogspot.com/2013/01/jom-tingkatkan-followers-sampai-lebam.html

    have a nice day

    ReplyDelete
  4. Terima kasih :) Will follow u back :)

    ReplyDelete
  5. datang dari segmen yang sama. done follow

    http://blueyarns.blogspot.com/2013/01/jom-tingkatkan-followers-sampai-lebam.html

    ReplyDelete
  6. najihah datang dr segmen y same + follow sinie :)

    http://nurulnajihahadam.blogspot.com/2013/01/segmen-jom-tingkatkan-followers-sampai.html

    ReplyDelete
  7. nak join!. hehe dah lama follow sini.:P

    ReplyDelete
  8. @ Cik Zara
    Tq Follow :) Dah follow Cik zara :)

    ReplyDelete
  9. @ Nurul Najihah
    Dah lama follow akak :)

    ReplyDelete
  10. @ Cinta Hazanis

    Jom la join. Eh, yeke dah lama follow blog ni? Hehe . Nampak sgt tal alert kan?

    ReplyDelete
  11. http://sikecikanis.blogspot.com/2013/01/jom-tingkatkan-followers-sampai-lebam.html

    follow back

    ReplyDelete
  12. singgah dar segmen y sama :)
    Done follow awk ^^
    Jemput singgah sini jgark yer ^^ ==>

    http://aichrah.blogspot.com/2013/01/jom-tingkatkan-followers-sampai-lebam.html

    ReplyDelete
  13. Assalamualaikum:)Saya dah join :)
    ]

    http://fiqzmilkshake.blogspot.com/2013/01/jom-tingkatkan-follower-sampai-lebam.html

    ReplyDelete
  14. Terima kasih .... Done follow @Cik Aichrah

    ReplyDelete
  15. done follow klau sudi follow la saya


    http://fullofrainlove.blogspot.com/2013/01/jom-tingkatkan-followers-sampai-lebam.html

    ReplyDelete
  16. datang dari segmen yg sama

    http://pening-pala.blogspot.com/2013/01/segmen-jom-tingkatkan-followers-sampai.html

    ReplyDelete
  17. Hi hi. Dtg dari segmen yg sama. Done follow anda. Meh follow back. Hihihi. http://nursyazlia.blogspot.com/2013/01/jom-tingkatkan-followers-sampai-lebam.html

    ReplyDelete

  18. hai,follow sini,jom follow jugak ^^

    http://dorayakino.blogspot.com/2013/01/jom-tingkatkan-followers-sampai-lebam.html

    ReplyDelete
  19. assalamualaikum . hye . saya blogwalking && follow ye . . dari segmen yang same (:

    http://kaukuchenta.blogspot.com/2013/01/segmen-2013-jom-tingkatkan-followers.html

    ReplyDelete
  20. salam perkenalan, dr segmen yg sama

    http://afasz.blogspot.com/2013/01/jom-tingkatkan-follower-sampai-lebam.html

    ReplyDelete
  21. done follow :)

    datang dari segmen y sama

    http://kekapasberceloteh.blogspot.com/2013/01/jom-tingkatkan-followers-sampai-lebam.html

    ReplyDelete
  22. salam maulidrasul ;) folo sini dari segmen yg sama.
    jemPut singgah :

    http://kauilhamkusakinah.blogspot.com/2013/01/segmen-2013-jom-tingkatkan-followers.html

    Thnks ;)

    ReplyDelete
  23. Salam..^^
    Singgah dari segment yang sama Jalan-jalan sambil follow..^^ jemput ke blog saya^^

    http://secretofshaila.blogspot.com/2013/01/jom-tingkatkan-followers-sampai-lebam.html

    ReplyDelete
  24. admin jenguk kali kedua , alhamdullilah followers dah naik ye? Teruskan blogwalking tau :)

    ReplyDelete
  25. datang dari segmen yang sama . saya dah follow awak . follow blog saya kalau sudi :)

    http://www.cikfie.com/2013/01/jom-tingkatkan-followers-sampai-lebam.html

    ReplyDelete
  26. dah follow... jemput singgah yer

    http://ayulahnie.blogspot.com/2013/01/jom-tingkatkan-followers-sampai-lebam.html

    ReplyDelete
  27. Hi , I'm Mira :)

    Dari segmen :

    http://cikyanxyanx.blogspot.com/2013/01/segmen-2013-jom-tingkatkan-followers.html

    ReplyDelete
  28. join segmen ni jugak. and dah follow :) jom follow saya jugak :)

    http://www.miminasir.my/2013/02/jom-tingkatkan-followers-sampai-lebam.html

    ReplyDelete
  29. dari segmen yg sama , done follow , follow me back keyy. http://coretangirlblog.blogspot.com/2013/01/jom-tingkatkan-followers-sampai-lebam.html

    ReplyDelete
  30. dari segmen sama. done follow. follow me back if u will

    http://filemtempatanterbaik.blogspot.com/2013/01/jom-tingkatkan-followers-sampai-lebam.html

    ReplyDelete