888 Review

Contest : Cute Picture by storyofheartt :)

Penulis : Fatin Farhanah Masa : 3:10 PM Comments : 26 Labels :



This is the most cute picture I've ever had . I like this picture because it looks sooo cute . Mungkin disebabkan baby yang I pegang tu kot yang cute, ermmm . So, I put it in this contest because I think pic ni menepati kriteria CUTE PICTURE, isn't it? Tolong la kata YES .

Dah alang-alang dijemput oleh Cik Penganjur itu sendiri jadi aku joinkan diri dengan mempertaruhkan picture di atas yang telah di-make upkan sikit . Hehe . Rasa macam pic ni dah cukup cute dah . Ada aku sedang pegang baby . Atototo... omeynya... Penuh ciri-ciri keibuan . Kekeke :-D

Ermmm... nak ajak Fara dengan Najihah join lah . Mereka ni jenis yang nampak cute in every snap .


p/s : Vote for me untuk contest cute picture ni tau . Meow ! 

26 comments:

  1. wah, all the best contest awk ye.. btw, thanks dah join segmen Eza. Eza dah follow blog awk dah.. heee...

    ReplyDelete
  2. Hi. done follow you too. thanks :)

    http://nurhanim-ehier.blogspot.com/2012/10/contest-cute-picture-by-storyofheart.html

    ReplyDelete
  3. contest contest contest...hadiahnya sgt sweet abadikan kenangan untuk parent anda!!!

    http://syierahalf.blogspot.com/2012/11/contest-i-love-my-parent.html

    ReplyDelete
  4. http://nurhanim-ehier.blogspot.com/2012/10/contest-cute-picture-by-storyofheart.html

    dari contest yang sama :)

    ReplyDelete
  5. Good luck! Comel.

    http://good-night-little-star.blogspot.com/2012/11/contest-cute-picture-by-storyofheartt.html

    ReplyDelete
  6. Yes, comel..
    dua-dua comel.! :D
    Goodluck awakk

    ReplyDelete
  7. Tq.... Mudah-mudahan berjaya menang :)

    ReplyDelete
  8. good luck comel! dah join yg ni?? http://sogoodyetsobad.blogspot.com/2012/11/cik-lyeens-giveaway.html

    ReplyDelete
  9. hai cute…dari segment yang same^^good luck yer..^^

    http://secretshaila.blogspot.com/2012/12/contest-cute-picture-by-storyofheartt.html

    ReplyDelete
  10. hi , comel +.+ dari contest yang sama . Done follow sini ! follow me back yaaa :)

    http://akudonatella.blogspot.com/2012/12/contest-cute-picture-by-storyofheartt.html

    ReplyDelete
  11. http://polovin-mylife.blogspot.com/2012/12/contest-cute-picture-by-storyofheartt.html dari segmen yg sama :) comel gmbar tu ^^

    ReplyDelete
  12. datang dr segmen yg same ~

    done follow ur blog ...

    mai links ~

    http://nurulnajihahadam.blogspot.com/2012/12/contest-cute-picture-by-storyofheartt.html

    ReplyDelete
  13. Jom join ^^ ~

    http://purplevio.blogspot.com/2012/12/end-year-giveaway-by-fhazwani-aqilaf.html

    ReplyDelete
  14. singgah dari segmen yg sama

    http://izzam4eva.blogspot.com/2012/12/contest-cute-picture-by-storyofheartt.html

    ReplyDelete
  15. http://luahanhatiwanitaidaman.blogspot.com/2012/12/contest-cute-picture-by-storyofheartt.html
    tolong balas kunjungan saya... dan komen gmbr tu...

    ReplyDelete
  16. ohhh comelnya anda :D jom komen gambar kita pulak :D http://pinkitusweet.blogspot.com/2012/10/contest-cute-picture-by-storyofheartt.html

    ReplyDelete
  17. comel sgt gambar tu
    nway,follow sini :))

    ReplyDelete
  18. comell...cik wana dtg dari segmen yg sama..done folow you :)

    http://syazrim.blogspot.com/2013/03/contest-cute-picture-by-storyofheartt.html

    ReplyDelete
  19. Hai…shaila singgah dari segmen yang sama..^^

    http://secretofshaila.blogspot.com/2013/03/contest-cute-picture-by-storyofheartt.html

    ReplyDelete