888 Review

Komen haruslah membina :)

Penulis : Fatin Farhanah Masa : 11:16 PM Comments : 7 Labels :
Komen tu ada 2 jenis ; membina dan menjatuhkan . Aku lebih suka komen yang membina daripada komen yang menjatuhkan sebabnya ayat-ayat menjatuhkan ni biasanya dihantar sekali dengan aura -ve . Ayat membina pulak package dengan aura +ve . Korang prefer yang mana?

Kalau perasan, bila kita dapat je komen -ve, mesti lepas tu rasa nak marah, rasa macam nak pengsan,rasa macam " baby are u DOWN,DOWN,DOWN,DOWN ", rasa macam nak cakap " DIAM KAU SEKARANG " dan macam-macam rasa la yang ada . Dah macam astro kan, MACAM-MACAM ADA... Tu perasaan kalau pengomen ada depan mata . Kalau pengomen tu wujud dalam laman sesawang pulak mesti rasa nak buat macam ni " Aku REMOVE ko karang . Aku REMOVE . Takut tak? Takut tak? " .

Komen yang +ve pulak akan membuatkan kita awet muda . Mana taknya, dapat komen yang best-best je mesti senyum sampai ke telinga ( tu aku la ... Orang lain tak tahu la pula saya ) . Kadang-kadang sampai kejung otot muka sebab senyum tapi takpe perasaan rela mengatasi segalanya . Pipi keras kejung macam baru lepas suntik botox pun sanggup diredahi . Punya la positif aura komen membina ni .

Gara-gara komen yang membina tu jugak, kawan blog aku, Anys, berjaya cari masa untuk update entry terbaru dia . Yeay! Tahniah Anys =) Aku cakap dekat dia yang masa semua orang ada 24 jam, jadi cuba la cari masa untuk dia buat entry baru . Terus rasa terharu bila nasihat aku tu dia ambik dan wujud lah entry baru dia Bicara Kampus - part ii . Tahniah jugak untuk aku . Haha =) Terus aku rasa macam aku ni kawan yang sangat-sangat berguna kepada kawan dia . Korang fikir macam mana? Komen please . ( Jangan tinggalkan komen -ve . Nanti aku pengsan 2 minit . Siapa yang susah? )


Entry Anys selepas komen aku .

Entry ni la yang aku komen =)

7 comments:

  1. komen mesti membina ! Barulah bagus :)

    awak ditag tau - http://babyblueheartpink.blogspot.com/2012/11/cik-lyeens-giveaway.html

    ReplyDelete
  2. salam..say pom suka +ve komen..hihi..tapi lau -ve yang xmelampau boleh diterima jgak la..
    salam perkenalan..

    http://indahsutera0605.blogspot.com/

    ReplyDelete
  3. heheh saye pon kdg2 memg xleh trime komen menjatuhkan ni, eh bukn kdg2 selalu,haha

    kalau komen membina ni dpt naikkan smangat kita kan =)

    ReplyDelete
  4. thanz Fatin :-*. realize now. hehe.

    ReplyDelete
  5. Aah... Komen membina tu memang dapat naikkan semangat,kan : Norshafeza Hamsan :)

    ReplyDelete