888 Review

Hei look! My dream car tengah ada promosi ! Grab it fast!

Penulis : Fatin Farhanah Masa : 8:30 PM Comments : 2 Labels :


Hei ... tengok sini ... kita ada siapa in the entry !

Kita ada my dream car \o/ That one yang kaler biru tu.

Weeeeeee~~~~

Ya Allah mengancamnya awok. Gewam titew.

Bila la kita nak dapat awok nimm. Tak zabar nyeh!

Hope sudilah kiranya awok terima kita as tuan baru awak bulan 7 nanti. Paling lewat pun bulan 12 nanti. Hikhik.

Semoga Allah permudahkan urusan. Amiin :D

**********
Hei geng, Tahun Baru Cina tak lama lagi. Selain holiday \o/ Syarikat Toyota Malaysia berbesar hati buat promosi harga untuk kereta under brand lasak dunia ni.

Jadi jadi jadi ... sesiapa yang minat dengan kereta brand Toyota ni peluang keemasan korang untuk grab one.

Haish, aku dah lama fall in <3 dengan si biru metelik tu tapi atas beberapa sebab tak dapat dielakkan, aku terpaksa menggandakan kesabaran untuk memilikinya hingga bulan 7 atau bulan 12 nanti.

okeh citer banyak pun tak guna sebab ni bukan bidang aku.

Better korang klik je link ni then booking or pergi je mana-mana ofis Toyota berhampiran deal puas-puas sampai puas hati.

ok nak sambung vizualize Toyota Altis. Law of attraction ;)

2 comments: