888 Review

Syukur ;D

Penulis : Fatin Farhanah Masa : 8:15 PM Comments : 0 Labels :

Dear blog,

Tengok kat bawah ni
.
.
.
.
.
.
.


Syukur ...

Best kan? Walaupon dah lama menyepi. Inactive but still lagi nuffnang tak lupakan kita wahai blog kesayangan hati hamba :)

Sekali dapat untuk bulan ni je dah 8. Alhamdulillah. Walaupon amount somel-somel je semuanya tapi bersyukurlah. Bukan semua dapat macam ni. Kan? Kan?

Dalam banyak-banyak iklan, paling suka iklan nestle bliss tu sebab bliss mengingatkan aku kepada kampung. Nampak takde kaitan. Logiknya takde kaitan. Dipandang dari sudut nostalgia, memang ada kaitan. Baru nampak perkaitannya.

Kat kampung, family sana suka beli bliss. Sekali beli tak main la setakat 1 2. Biasa beli terus borong. Sampai 8 botol. Kadang tu lebih. Ada ketikanya kurang. Apa pun tiap kali beli mesti setiap flavour ada. Flavour faveret ambik lebih sebotol. Macam tu la rutinnya.

Alasannya ... bliss bagus untuk usus. Boleh beri dengan lawas. Pastu boleh prutprut dengan banyaknya. Perut pun rasa kempis je lepas tu. Mana taknya, dah buang kan. Haaa tu la.

Tak sabar nak balik kampung. Jumpa village people. Rindu :')


No comments:

Post a Comment