888 Review

Vote For Me : DIGI WWWOW AWARDS

Penulis : Fatin Farhanah Masa : 11:02 PM Comments : 7 Labels :

about WWWOW

Pernah dengar mengenai Digi Wwwow Awards? Anugerah bagi melahirkan penghargaan terhadap kreativiti, keusahawanan dan kecekapan menggunakan internet! Internet For All Awards mempersembahkan hasil kerja blog, video, acara, muzik, saluran alternatif dan banyak lagi. 


Banyak kategori yang dipertandingkan. Antaranya BLOGGER OF THE YEAR BY NUFFNANG. Aku join kategori ni tahun ni. Asyik tengok je kan orang hantar penyertaan, sekarang turn aku pulak yang hantar penyertaan. 

Kalau ditanya apa harapan aku pada penyertaan ni, mesti la aku kata nak menang tapi ye lah, kalah menang adat pertandingan. Yang hantar penyertaan pun hebat-hebat belaka kalau nak dibandingkan dengan aku yang baru setahun jagung dalam arena penulisan entry ni. Kalau ada rezeki aku, adalah. Kalau takde, takde lah. Meredhakan saje segala keputusan yang dikeluarkan pengadil.

Sebagai kesimpulannya ..... eceh, siap ada kesimpulan macam buat karangan pulak. Macam tengah berkempen pun ada tapi bukan kempen pilihanraya la. Kempen UNDILAH SAYA :) dalam DIGI WWWOW AWARDS bagi kategori Blogger Of The Year By Nuffnang. XOXO


How To Vote?
1. Klik dekat link yang dah diberikan atau klik dekat sidebar yang tulis VOTE FOR ME tu.

2. Then dia akan keluar macam ni .....

3. Klik button VOTE NOW tu.

4. Dia akan keluar ni pulak ....

5. Pilih la nak login dengan mana-mana satu. Login melalui FB ke twitter ke google plus ke ... tak kesah mana 1 pun. Mana yang mudah untuk login.

6. After login, dia akan keluarkan semula imej seperti ini ....

7. Klik button VOTE NOW seperti pada step yang ke-3.

8. Akhir sekali ... TERIMA KASIH kerana mengundi :)


How To Enter

In cast ada yang nak join ... cuma ikut 4 step di atas je. Senangkan?



7 comments:

  1. Nak join jugak tapi rasa macam tak layak. huhuhu >.<

    ReplyDelete
    Replies
    1. Jangan fikir macam tu. Cuba je dulu. Semua orang layak menyertai.

      Delete
  2. nak join tapi tak tau camne nak buat? T_T

    ReplyDelete
  3. Hai, ingat tak giveaway contest header tapi cute tu ? Oppss, not that contest, buat this segment . Tolong delete entri contest tu. Then, buat entry baru ---->

    http://aimi-wardina.blogspot.com/2013/06/segmen-menang-hadiah-by-aimi_5511.html

    Thanks :)

    ReplyDelete
  4. good luck tau! kite undi jugak!

    ReplyDelete